Splošna diskusija

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down

Splošna diskusija

Objavlja  Admin on Sob Mar 19, 2011 2:59 pm

Miloš Trivković Trile

Admin
Admin
Admin

Število prispevkov: 137

Poglej uporabnikov profil http://slovenski-dvor.forumb.biz

Nazaj na vrh Go down

Re: Splošna diskusija

Objavlja  2fast4U on Ned Apr 03, 2011 7:00 pm

Kar je počel Trile(r) danes ponoči je popoln podn!!!

Ne glede na to, kako ga je kdo sprovociral (to so v njegovo opravičilo pisarili med oddajo njegovi frendi po sms-ih) se ni bilo potrebno spustiti na tako nizek nivo in zganjat nasilje, žaliti ljudi na sploh (vsi so čez noč zanj postali 'šabani'....ker se niso več strinjali z njim, to pa je zanj nepojmljivo), obsojati način na kateri se ljubijo istospolno usmerjeni (predvsem moški, seveda), zmerjal je vse razen Alexia in Klavdije K. (ob strani so se držale še Nana, Sneki...ki jih menda ni 'opazil'). S svojim obnašanjem je dosegel, da so se Dijana, Amar, Luka in Klavdija H. želeli kar izseliti z Dvora, saj niso več zdržali vseh njegovih pritiskov in nasilja, ter sovražnosti. Grozno!
Takoj sem vedela, da bo težaven, ampak vseeno sem mislila, da je kljub vsemu vsaj malce bolj 'dečko na mestu' in ne znori kar tako za vsako stvar. Otrok je še in organsko ne prenese drugače misleče in ljudi, ki mu ne kimajo neprestano...je še ful zelen. Ampak na njegovem mestu bi se vprašala, kaj me čaka ob prihodu v Ljubljano. Zameril se je kar lepem krogu ljudi, kar pa je najhuje- zameril se je ogromnem številu sorodnikov nekaterih sotekmovalcev.
Ne morem verjet, da nekateri še vedno pošiljajo sms-e med oddajo z vsebino; "Trile je navečji car!!!" Car česa???

Trile(r) izkazal si se kot pravi balkanski nasilnik! Twisted Evil

2fast4U
Navadni nesmrtnik

Število prispevkov: 9

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh

- Similar topics